Warning: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50562 Library:100148 in /var/www/vhosts/vanvliet-caravanstalling.nl/httpdocs/wp-includes/wp-db.php on line 1531
Camperstalling Krimpen aan den IJssel - Van Vliet Agri en Verhuur
N

Veilige binnenstalling

N

Verhard terrein

N

Telefonisch reserveren

Camperstalling Krimpen aan den Ijssel

Voor een veilige camperstalling in de omgeving van Krimpen aan den IJssel gaat u naar Van Vliet Agri en Verhuur. Bent u lekker op vakantie geweest met de camper en heeft u deze weer helemaal opgeruimd? Dan is het natuurlijk tijd om deze ergens te stallen. Wel zo handig als u bij uw woning geen plek heeft voor de camper. U kunt uw camper dan stallen bij Van Vlier Agri en Verhuur in Berkenwoude, vlakbij Krimpen aan den IJssel.

Een veilige camperstalling in de buurt van Krimpen aan den IJssel

U bent op zoek naar een veilige camperstalling in de buurt van Krimpen aan den IJssel. Dan bent u op zoek naar Van Vliet Agri en Verhuur. Na een fijne vakantie met de camper wilt u natuurlijk dat deze weer ergens veilig gestald kan worden, zodat u er de volgende vakantie weer van kunt genieten. Bij onze camperstalling in de omgeving van Krimpen aan den IJssel staat uw camper altijd veilig. Wij hebben zelfs een aparte stalling, speciaal voor campers.

Contact met ons opnemen

Neem contact met ons op als u uw camper wil zetten op onze camperstalling nabij Krimpen aan den IJssel. Bel ons één dag van tevoren of de dag zelf en dan zorgen wij dat u de camper bij ons kunt stallen. Wilt u de camper daarna weer ophalen, dan is het belangrijk dat u drie dagen van tevoren contact met ons opneemt. Dit kunt u doen door te bellen naar 0182-362419 of 06-10207542.

Van Vliet Agri en Verhuur

Oosteinde 25
2825 AH Berkenwoude
T: 0182362419