Warning: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50562 Library:100148 in /var/www/vhosts/vanvliet-caravanstalling.nl/httpdocs/wp-includes/wp-db.php on line 1531
Camperstalling Zuid-Holland - Van Vliet Agri en Verhuur
N

Veilige binnenstalling

N

Verhard terrein

N

Telefonisch reserveren

Camperstalling Zuid-Holland

Van Vliet Agri en Verhuur is een veilige camperstalling in Berkenwoude, Zuid-Holland. Na een vakantie kunt u bij ons met een gerust hart uw camper stallen. U wilt natuurlijk dat uw camper op een veilige plek staat, waar niemand verder bij kan, zodat u de volgende vakantie weer kunt genieten van een heerlijke reis met uw camper!

Van Vliet Agri en Verhuur: veilige camperstalling in Zuid-Holland

Bent u dit jaar weer lekker op vakantie geweest? Inmiddels weer thuis? Dan is het natuurlijk tijd om de camper op- en uit te gaan ruimen. Daarna kan de camper natuurlijk niet zo bij u op de oprit blijven staan. Het is wel zo prettig als deze op een plek staat die veilig is. Van Vliet Agri en Verhuur heeft op een verhard terrein een speciale plek voor campers staan. Onze camperstalling in Zuid-Holland is goed bereikbaar; u bent er zo.

Reserveer uw plek

Het is handig om verzekerd te zijn van een plek op onze camperstalling in Zuid-Holland. Daarom kunt u van tevoren reserveren, dit kan ook nog op de dag zelf. Dit kunt u doen door te bellen naar 0182-362419 of 06-10207542. Als u de camper weer op wilt halen, is het van belang dat u minimaal drie dagen van tevoren contact met ons opneemt. Dan zorgen wij ervoor dat uw camper tijdig klaarstaat.

Van Vliet Agri en Verhuur

Oosteinde 25
2825 AH Berkenwoude
T: 0182362419