Warning: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50562 Library:100148 in /var/www/vhosts/vanvliet-caravanstalling.nl/httpdocs/wp-includes/wp-db.php on line 1531
Caravan en camperstalling Rotterdam - Van Vliet Agri en Verhuur
N

Veilige binnenstalling

N

Verhard terrein

N

Telefonisch reserveren

Caravan en camperstalling Rotterdam

Van Vliet Agri en Verhuur is een caravan en camperstalling in de nabije omgeving van Rotterdam. U kunt bij ons terecht voor het stallen van uw camper, caravan, motor of vouwwagen. Uiteraard hebben campers bij ons een aparte stalling, zoals dit wettelijk gesteld is. Bij ons staat uw camper, caravan, motor of vouwwagen altijd veilig en op een verhard terrein.

Van Vliet Agri en Verhuur: caravan en camperstalling in de omgeving van Rotterdam

U vindt onze caravan en camperstalling in Berkenwoude, nabij Rotterdam. Onze caravan en camperstalling is zeker goed te bereiken, vanuit Rotterdam is het bijvoorbeeld maar een half uurtje rijden. Bent u weer terug van vakantie met uw camper of caravan, en zoekt u nog een goede stalling om deze weg te zetten tot uw volgende reis? Neem dan contact met ons op om een plekje te reserveren.

Telefonisch reserveren

Wilt u uw caravan, camper, motor of vouwwagen kwijt op onze caravan en camperstalling in Berkenwoude, nabij Rotterdam? Dan is het van belang dat u van tevoren telefonisch reserveert. Komt u de caravan, motor, camper of vouwwagen weer ophalen, dan vragen wij u minimaal drie dagen van tevoren contact met ons op te nemen. Dan zorgen wij ervoor dat alles helemaal voor u klaar staat. U kunt ons bereiken door te bellen naar 0182-362419 of 06-10207542.

Van Vliet Agri en Verhuur

Oosteinde 25
2825 AH Berkenwoude
T: 0182362419