Warning: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50562 Library:100148 in /var/www/vhosts/vanvliet-caravanstalling.nl/httpdocs/wp-includes/wp-db.php on line 1531
Caravan stallen Krimpen aan den IJssel - Van Vliet Agri en Verhuur
N

Veilige binnenstalling

N

Verhard terrein

N

Telefonisch reserveren

Caravan stallen Krimpen aan den Ijssel

Bent u op zoek naar een veilige plek om uw caravan te stallen in de omgeving van Krimpen aan den IJssel? Dan kunt u terecht bij Van Vliet Agri en Verhuur. Bij ons bent u er namelijk van verzekerd dat uw caravan geheel veilig staat. Zo kunt u ook de volgende vakantie weer heerlijk op reis met uw caravan, en dat is wel zo prettig.

Uw caravan stallen bij Van Vliet Agri en Verhuur nabij Krimpen aan den IJssel

Het is een verstandige keuze om uw caravan te stallen bij Van Vliet Agri en Verhuur in Berkenwoude, nabij Krimpen aan den IJssel. Een caravan is natuurlijk een grote investering en u wilt natuurlijk dat deze nog lang meegaat. Daarom is het verstandig om uw caravan, als u deze niet gebruikt, onder te brengen in een veilige stalling. Bij ons kunt u met een gerust hart uw caravan stallen.

Contact opnemen

Wilt u graag uw caravan stallen bij ons in de buurt van Krimpen aan den IJssel? Dat is zeker mogelijk. U kunt langskomen met uw caravan, maar als u zeker wilt zijn van een plekje op onze caravanstalling, is het slim om van tevoren contact met ons op te nemen om te reserveren. Dit kunt u doen door te bellen naar 0182-362419 of 06-10207542. Komt u de caravan weer ophalen, dan is het van belang om minstens drie dagen van tevoren daarover contact met ons op te nemen.

Van Vliet Agri en Verhuur

Oosteinde 25
2825 AH Berkenwoude
T: 0182362419