Warning: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50562 Library:100148 in /var/www/vhosts/vanvliet-caravanstalling.nl/httpdocs/wp-includes/wp-db.php on line 1531
Caravanstalling Gouda - Van Vliet Agri en Verhuur
N

Veilige binnenstalling

N

Verhard terrein

N

Telefonisch reserveren

Caravanstalling Gouda

Van Vliet Agri en Verhuur is een veilige caravanstalling in de omgeving van Gouda. U vindt onze caravanstalling namelijk in Berkenwoude, op nog geen half uur rijden van Gouda. U bent er dus zo, want onze caravanstalling is ook nog eens erg goed bereikbaar.

Een verharde en veilige caravanstalling in de omgeving van Gouda

Als u op zoek bent naar een veilige caravanstalling in de omgeving van Gouda, kom dan naar Van Vliet Agri en Verhuur. Onze caravanstalling is geheel verhard, dus uw caravan komt niet op een modderig grasveld te staan en blijft daardoor mooi schoon. Dat is wel zo prettig, want na uw vakantie heeft u de caravan waarschijnlijk een goede poetsbeurt gegeven. Niet alleen caravans kunnen bij ons terecht. Wij stallen namelijk ook campers, vouwwagens en motoren.

Contact met ons opnemen

Wilt u graag gebruikmaken van onze veilige en verharde caravanstalling in de omgeving van Gouda? Dan bent u van harte welkom om langs te komen. Wilt u graag zeker zijn van een plekje op onze caravanstalling, dan is het verstandig om van tevoren te reserveren door te bellen naar 0182-362419 of 06-10207542. Als u de caravan weer op wilt komen halen, neem dan minstens drie dagen van tevoren contact met ons op.

Van Vliet Agri en Verhuur

Oosteinde 25
2825 AH Berkenwoude
T: 0182362419