Warning: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50562 Library:100148 in /var/www/vhosts/vanvliet-caravanstalling.nl/httpdocs/wp-includes/wp-db.php on line 1531
Caravanstalling Krimpen aan den IJssel - Van Vliet Agri en Verhuur
N

Veilige binnenstalling

N

Verhard terrein

N

Telefonisch reserveren

Caravanstalling Krimpen aan den Ijssel

Op zoek naar een veilige caravanstalling in de omgeving van Krimpen aan den IJssel? Dan bent u op zoek naar Van Vliet Agri en Verhuur. Al sinds jaar en dag stallen wij campers, caravans, motoren en vouwwagens veilig op ons verharde terrein. En dat is erg prettig, uw voertuig komt dan namelijk niet te staan op een modderig grasveld waardoor deze mooi schoon blijven. En natuurlijk staan uw voertuigen bij ons altijd veilig.

Van Vliet Agri en Verhuur: caravanstalling nabij Krimpen aan den IJssel

Van Vliet Agri en Verhuur is een caravanstalling dichtbij Krimpen aan den IJssel. U vindt onze caravanstalling namelijk in Berkenwoude, op een kwartiertje rijden van Krimpen aan den IJssel. Bij ons bent u ervan verzekerd dat uw caravan veilig staat. En dat is wel zo prettig, want een caravan is een grote investering waarvan u wilt dat deze lang meegaat.

Neem contact met ons op om te reserveren

Wilt u verzekerd zijn van een plekje op onze caravanstalling in de omgeving van Krimpen aan den IJssel? Dan is het slim om contact met ons op te nemen om te reserveren. Dit kunt u doen door te bellen naar 0182-362419 of 06-10207542. Reserveren is uiteraard niet verplicht. Als u uw caravan weer op wilt komen halen, dan is het belangrijk dit minstens drie dagen van tevoren aan ons te melden.

Van Vliet Agri en Verhuur

Oosteinde 25
2825 AH Berkenwoude
T: 0182362419