Warning: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50562 Library:100148 in /var/www/vhosts/vanvliet-caravanstalling.nl/httpdocs/wp-includes/wp-db.php on line 1531
Caravanstalling Rotterdam - Van Vliet Agri en Verhuur
N

Veilige binnenstalling

N

Verhard terrein

N

Telefonisch reserveren

Caravanstalling Rotterdam

Van Vliet Agri en Verhuur is een veilige en verharde caravanstalling in de omgeving van Rotterdam. U vindt onze caravanstalling namelijk in Berkenwoude, op ongeveer een half uur rijden van Rotterdam. U bent er dus zo, onze caravanstalling is namelijk ook nog eens erg makkelijk te bereiken. Ook campers, motoren en vouwwagen stallen wij.

Van Vliet Agri en Verhuur: caravanstalling in de omgeving van Rotterdam

U wilt na een vakantie natuurlijk dat uw caravan weer goed en veilig opgeslagen staat. U heeft vast een heerlijke vakantie achter de rug en wilt nog veel vaker op vakantie met deze caravan. Als u deze bij ons stalt, dan bent u ervan verzekerd dat deze veilig staat. En dat is wel zo prettig. Onze caravanstalling is een geheel verhard terrein, waardoor uw caravan nooit in de modder staat.

Stal uw caravan bij ons

Gebruikt u de caravan een tijdje niet, dan is het een goed idee om uw caravan op onze caravanstalling in de omgeving van Rotterdam te stallen. Als u zeker wilt zijn van een plekje dan kunt u contact met ons opnemen om te reserveren door te bellen naar 0182-362419 of 06-10207542. Meld het minstens drie dagen van tevoren als u uw caravan weer op wilt komen halen.

Van Vliet Agri en Verhuur

Oosteinde 25
2825 AH Berkenwoude
T: 0182362419