Warning: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50562 Library:100148 in /var/www/vhosts/vanvliet-caravanstalling.nl/httpdocs/wp-includes/wp-db.php on line 1531
Caravanstalling Zuid Holland - Van Vliet Agri en Verhuur
N

Veilige binnenstalling

N

Verhard terrein

N

Telefonisch reserveren

Caravanstalling Zuid Holland

Na weer een heerlijke zomer doorgebracht te hebben in uw caravan, wilt u deze natuurlijk onderbrengen bij een veilige en kwalitatieve caravanstalling in Zuid-Holland. Dan moet u echt eens een kijkje nemen bij Van Vliet Agri en Verhuur, dé caravanstalling in de omgeving van Ridderkerk en Capelle aan den IJssel. Bij ons staat uw caravan in een overdekte ruimte en op een verharde ondergrond. Zo is uw caravan nog mooi schoon wanneer u hem weer komt ophalen voor uw volgende avontuur.

Berg uw caravan veilig op bij onze caravanstalling in Zuid-Holland

Veel Nederlanders brengen de zomer door op de camping in hun eigen caravan. Niets is dan ook zo heerlijk als gezellig met familie of vrienden kamperen op de camping. Even helemaal weg uit de drukte van alledag en terug naar de basis. Na een zomer genoten te hebben van een gezellige vakantie op de camping is het echter weer tijd om de caravan op te bergen. U kunt de caravan immers niet de hele winter bij u voor de deur laten staan. De caravanstalling van Van Vliet Agri en Verhuur, te vinden in de omgeving van Capelle aan den IJssel en Ridderkerk biedt hiervoor een goede uitkomst. Bij onze caravanstalling in Zuid-Holland weet u namelijk zeker dat uw caravan er veilig bij staat.

Reserveer uw plaatsje op onze caravanstalling nabij Ridderkerk en Capelle aan den IJssel

U bent altijd welkom voor het stallen van uw caravan in de caravanstalling van Van Vliet Agri en Verhuur in de omgeving van Ridderkerk en Capelle aan den IJssel. Wilt u echter verzekerd zijn van een plekje in onze caravanstalling in Zuid-Holland, dan is het een goed idee om van tevoren uw plaats te reserveren. Dit kan heel simpel, namelijk door te bellen naar 0182362419 of naar ons mobiele nummer 06-10207542. Wilt u uw caravan vervolgens weer op komen halen? Dan is het ook handig om dit minstens 3 dagen van tevoren te laten weten. Dan zorgen wij ervoor dat uw caravan klaarstaat, zodat u hem direct mee kunt nemen voor uw volgende vakantie.

 

Van Vliet Agri en Verhuur

Oosteinde 25
2825 AH Berkenwoude
T: 0182362419