Warning: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50562 Library:100148 in /var/www/vhosts/vanvliet-caravanstalling.nl/httpdocs/wp-includes/wp-db.php on line 1531
Stalling camper Zuid-Holland - Van Vliet Agri en Verhuur
N

Veilige binnenstalling

N

Verhard terrein

N

Telefonisch reserveren

Stalling camper Zuid-Holland

Bij Van Vliet Agri en Verhuur vindt u een veilige stalling voor uw camper in de omgeving van Rotterdam, in de provincie Zuid-Holland. Het stallen van uw camper in een daarvoor bedoelde speciale stalling, is dan ook een ware uitkomst wanneer u in Rotterdam of andere drukke stad in Zuid-Holland woont. U kunt er immers niet zomaar uw camper bij u voor de deur parkeren. Als er al plaats voor is, is een camper niet zomaar iets wat u aan de straat laat staan. Het is dan ook een hele investering waar u zuinig op wilt zijn.

Veilige en kwalitatieve stalling voor uw camper in Rotterdam, Zuid-Holland

Door uw camper te plaatsen in de stalling van Van Vliet Agri en Verhuur, bent u er zeker van dat uw camper veilig staat, zowel tegen diefstal als tegen schade. Zo staat uw camper overdekt en op een verharde ondergrond. Hierdoor wordt uw camper niet vies door de modder of wordt hij aangetast door weersomstandigheden. Door uw camper te stallen bij Van Vliet Agri en Verhuur is uw camper wanneer u hem komt halen nog steeds in dezelfde topconditie als toen u hem bracht!

Maak direct een reservering voor uw camper

Bij de stalling van Van Vlied Agri en Verhuur in Zuid-Holland bent u te allen tijde welkom om uw camper op te bergen. Wel is het handig om van tevoren even te bellen om een plekje te reserveren. Zo weet u namelijk zeker dat u met uw camper terecht kunt bij onze stalling in de omgeving van Rotterdam. Om uw plekje in onze stalling te reserveren belt u naar 0182362419 of naar ons mobiele nummer 06-10207542.

 

Van Vliet Agri en Verhuur

Oosteinde 25
2825 AH Berkenwoude
T: 0182362419