Warning: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50562 Library:100148 in /var/www/vhosts/vanvliet-caravanstalling.nl/httpdocs/wp-includes/wp-db.php on line 1531
Stalling caravan Zuid-Holland - Van Vliet Agri en Verhuur
N

Veilige binnenstalling

N

Verhard terrein

N

Telefonisch reserveren

Stalling caravan Zuid-Holland

Van Vliet Agri en Verhuur is waar u moet zijn voor een kwalitatieve en veilige stalling van uw caravan in de provincie Zuid-Holland. In onze stalling staat u caravan namelijk binnen, waardoor er verder niemand bij kan en het voertuig niet wordt aangetast door weersomstandigheden. Zo kunt u er bij onze stalling in Zuid-Holland op rekenen dat uw caravan veilig staat, maar ook dat hij bij het ophalen nog even schoon is als toen u hem kwam brengen. Zo is uw caravan meteen weer klaar voor uw volgende vakantie.

In onze stalling bergt u uw caravan zorgeloos op in Zuid-Holland

De zomer is weer voorbij. Na een aantal weken te hebben genoten van de vakantie op de camping heeft u de caravan opgeruimd en schoongemaakt. Zo is uw caravan helemaal klaar om opgeborgen te worden in een veilige stalling, zoals die van Van Vliet Agri en Verhuur in Zuid-Holland. Hier kunt u er dan ook met een gerust hart op rekenen dat uw caravan er nog in topconditie bij staat wanneer u hem komt halen voor uw volgende vakantie. Zit u dit wel zitten? Reserveer dan meteen uw plaatsje bij Van Vliet Agri en Verhuur. Hiervoor belt u naar 0182362419 of naar ons mobiele nummer 06-10207542. Zo weet u zeker dat wij een plaatsje vrijhouden voor uw caravan. Komt u uw caravan weer ophalen voor de vakantie? Laat dit dan ook even een aantal dagen van tevoren weten. Dan zorgen wij ervoor dat uw caravan klaarstaat zodat u hem direct kunt meenemen. Dat is wel zo handig.

Van Vliet Agri en Verhuur

Oosteinde 25
2825 AH Berkenwoude
T: 0182362419