Warning: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50562 Library:100148 in /var/www/vhosts/vanvliet-caravanstalling.nl/httpdocs/wp-includes/wp-db.php on line 1531
Stalling vouwwagen Zuid-Holland - Van Vliet Agri en Verhuur
N

Veilige binnenstalling

N

Verhard terrein

N

Telefonisch reserveren

Stalling vouwwagen Zuid-Holland

Zoekt u een veilige stalling voor uw caravan, camper of vouwwagen, dan vindt u deze in Van Vliet Agri en Verhuur in Zuid-Holland. Bij ons staat uw voertuig op een verhard terrein in een veilige binnen stalling. Zo zorgt onze kwalitatieve stalling in Zuid-Holland er niet alleen voor dat uw vouwwagen niet wordt gestolen, maar ook dat deze niet wordt aangetast door weersomstandigheden. Zo is uw voertuig bij het afhalen nog steeds even netjes en schoon als toen u hem bracht. Hiermee bent u dan ook direct klaar voor uw volgende vakantie.

Kwalitatieve stalling voor uw vouwwagen, centraal gelegen in Zuid-Holland

Tijdens een vakantie met de vouwwagen kunt u pas écht genieten. U kunt gaan en staan waar u wil en gaat even helemaal terug naar de basis. Op deze manier ontsnapt u voor even volledig aan de drukte van alledag en komt helemaal tot rust. Bent u eenmaal terug thuis, dan kan het voertuig natuurlijk niet het hele jaar bij u voor de deur blijven staan. Daarom doet u er goed aan om uw vouwwagen onder te brengen in de stalling van Van Vliet Agri en Verhuur in Zuid-Holland. Wij zorgen er in onze vouwwagenstalling in Zuid-Holland voor dat uw voertuig veilig staat en schoon blijft. Zo is uw caravan of vouwwagen in topconditie wanneer u hem op komt halen en meteen weer klaar voor uw volgende reis.

Reserveer uw plaatsje in onze vouwwagenstalling in Zuid-Holland

Wilt u uw vouwwagen onderbrengen in de vouwwagenstalling van Van Vlied Agri en Verhuur in Zuid-Holland? Reserveer dan direct uw plaatsje door te bellen naar 0182362419 of ons mobiele nummer 06-10207542. Zo bent u verzekerd van een plaats in onze veilige en kwalitatieve vouwwagenstalling in Zuid-Holland. Komt u uw voertuig weer halen? Ook dan is het handig hiervoor van tevoren even te bellen. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw vouwwagen klaar staat zodat u hem direct kunt meenemen.

 

Van Vliet Agri en Verhuur

Oosteinde 25
2825 AH Berkenwoude
T: 0182362419