Warning: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50562 Library:100148 in /var/www/vhosts/vanvliet-caravanstalling.nl/httpdocs/wp-includes/wp-db.php on line 1531
Stallingbedrijf omgeving Rotterdam - Van Vliet Agri en Verhuur
N

Veilige binnenstalling

N

Verhard terrein

N

Telefonisch reserveren

Stallingbedrijf omgeving Rotterdam

Van Vliet Agri en Verhuur is een stallingbedrijf in de omgeving van Rotterdam. U vindt ons stallingbedrijf namelijk in Berkenwoude, op een half uur rijden van Rotterdam. Bij ons bent u ervan verzekerd dat uw caravan, motor, camper of vouwwagen veilig gestald staan. En dat is natuurlijk wel zo prettig. Zo kunt u de volgende keer dat u een mooie reis wilt maken weer met uw voertuig op pad.

Van Vliet Agri en Verhuur: stallingbedrijf in de omgeving van Rotterdam

Ons stallingbedrijf in de omgeving van Rotterdam is makkelijk te bereiken. Daarnaast is ons gehele terrein verhard, wat ervoor zorgt dat uw voertuigen schoon blijven. Campers hebben een aparte stalling omdat dit wettelijk zo is bepaald. Het stallen van uw motor, caravan, camper of vouwwagen bij ons stallingbedrijf in de omgeving van Rotterdam is een goed idee als u zelf geen ruimte hebt om deze te stallen.

Kom langs of neem contact op

Wilt u graag uw caravan, motor, vouwwagen of camper stallen bij ons stallingbedrijf in de omgeving van Rotterdam? Dan kunt u bij ons langskomen. Wilt u zeker zijn van een plek dan is het verstandig om van tevoren contact met ons op te nemen om te bellen naar 0182-362419 of 06-10207542. Komt u uw voertuig weer ophalen, dan is het van belang dat u minstens drie dagen van tevoren contact met ons opneemt.

Van Vliet Agri en Verhuur

Oosteinde 25
2825 AH Berkenwoude
T: 0182362419