Warning: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50562 Library:100148 in /var/www/vhosts/vanvliet-caravanstalling.nl/httpdocs/wp-includes/wp-db.php on line 1531
Vouwwagen stallen Krimpen aan den IJssel - Van Vliet Agri en Verhuur
N

Veilige binnenstalling

N

Verhard terrein

N

Telefonisch reserveren

Vouwwagen stallen Krimpen aan den Ijssel

Wilt u graag uw vouwwagen stallen in de omgeving van Krimpen aan den IJssel? Dat kan bij Van Vliet Agri en Verhuur. Als u net op vakantie bent geweest of een mooie reis hebt gemaakt met uw vouwwagen, dan wilt u deze ergen stallen waarvan u zeker weet dat deze veilig staat. Daarom komt u naar Van Vliet Agri en Verhuur.

Uw vouwwagen stallen bij Van Vliet Agri en Verhuur nabij Krimpen aan den IJssel

Als u uw vouwwagen wilt stallen in de omgeving van Krimpen aan den IJssel, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een vouwwagen is niet goedkoop en u wilt natuurlijk dat deze nog lang meegaat en dat u er nog vele mooie vakanties mee kunt beleven. Daarom wilt u deze op een veilige plek stallen. Daar bent u bij ons van verzekerd. Wij hebben een geheel verhard terrein waardoor uw vouwwagen ook niet vies wordt.

Uw vouwwagen bij ons stallen

Als u uw vouwwagen bij ons in de buurt van Krimpen aan den IJssel wilt stallen, dan kunt u bij ons terecht. Wilt u zeker zijn van een plek op onze stalling dan is het van belang om eerst te reserveren. Dit kunt u doen door te bellen naar 0182-362419 of 06-10207542.

Van Vliet Agri en Verhuur

Oosteinde 25
2825 AH Berkenwoude
T: 0182362419