Warning: mysqli_real_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50562 Library:100148 in /var/www/vhosts/vanvliet-caravanstalling.nl/httpdocs/wp-includes/wp-db.php on line 1531
Vouwwagen stallen Rotterdam - Van Vliet Agri en Verhuur
N

Veilige binnenstalling

N

Verhard terrein

N

Telefonisch reserveren

Vouwwagen stallen Rotterdam

U kunt uw vouwwagen stallen bij Van Vliet Agri en Verhuur, nabij Rotterdam. Na een mooie vakantie is het natuurlijk tijd om de vouwwagen weer op te ruimen en te stallen. Een vouwwagen kan veel ruimte innemen op uw terrein en daarom is het een goed idee om deze in een stalling te plaatsen. Echter wilt u natuurlijk wel dat uw vouwwagen veilig staat. Daar bent u bij ons van verzekerd.

Uw vouwwagen veilig stallen bij Van Vliet Agri en Verhuur nabij Rotterdam

Als u op zoek bent naar een plek om uw vouwwagen veilig te stallen in de omgeving van Rotterdam, dan bent u bij ons aan het juiste adres. U vindt onze stalling in Berkenwoude, op een half uurtje rijden vanuit Rotterdam. Ons terrein is goed bereikbaar en volledig verhard, waardoor uw vouwwagen schoon blijft. Wij stallen daarnaast ook caravans, campers en motoren en zorgen er altijd voor dat deze volledig veilig staan.

Een stalplaats reserveren

Wilt u er zeker van zijn dat u bij ons in de buurt van Rotterdam uw vouwwagen kunt stallen? Dan is het slim om te reserveren. Dit kunt u doen door te bellen naar 0182-362419 of 06-10207542. Als u de vouwwagen weer op komt halen, is het van belang om minstens drie dagen van tevoren contact met ons op te nemen. Dan zorgen wij ervoor dat uw vouwwagen tijdig klaarstaat.

Van Vliet Agri en Verhuur

Oosteinde 25
2825 AH Berkenwoude
T: 0182362419